Home » Kaffe » Den fleksible kaffeavtalen med de gode bonustilbudene
Sponset

Da Shell lanserte den nye kaffeavtalen sin, ville de lage en avtale som var mest mulig fleksibel og miljøvennlig. Derfor stilte de seg en rekke spørsmål om hvordan slike avtaler tradisjonelt hadde vært.

– Hvorfor skulle en kaffeavtale være direkte knyttet til én bestemt kopp? Vi vet jo at mange av kundene våre har sine egne favorittkopper og ønsker å benytte dem når de er ute og kjører bil. Dessuten er det jo heller ikke særlig miljøvennlig hvis du nærmest blir påtvunget å kjøpe deg en ny kopp hvert år, sier Nina Røsland, produktansvarlig for Shells kaffeavtale.

Løsningen ble en kaffeavtale der du bruker den koppen du vil – og har du ikke egen kopp, kan du naturligvis kjøpe den termokoppen som Shell selger. Den er god å drikke av og tåler en runde i oppvaskmaskinen.

Nina Røsland

Produktansvarlig for Shells kaffeavtal

En digital avtale

Det aller smidigste er å ha kaffeavtalen på mobil, i «Snarveien», som er appen til Shell. Med kaffeavtale på mobil har du alltid med deg beviset på at du er avtalekunde, og hvilken kopp du velger å benytte spiller ingen rolle. Med avtalen på mobilen slipper du å tenke på at du må ha med en bestemt kopp med oblat for å få deg en kopp kaffe. Tidligere var det vanlig at kaffeavtalene fulgte kalenderåret. Det gjør ikke den digitale kaffeavtalen. Den varer nemlig i ett år fra den dagen du inngår avtalen.

– Det er en løsning som er mye mer fleksibel, og som vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på, fastslår Røsland.

Kvalitetskaffe for norske ganer

Syv av ti nordmenn drikker kaffe daglig, og totalt går det med over 13 millioner kopper kaffe i Norge hver eneste dag.

– Det er ingen overdrivelse å si at kaffe er viktig for nordmenn, og vi vet at kundene våre forventer kvalitetskaffe. Derfor er det lenge siden vi inngikk et samarbeid med Evergood kaffe. Det sikrer at vi kan tilby våre kunder kaffe med høy kvalitet. Kaffen til Evergood er nemlig spesielt utviklet slik at den passer til vår smak og er tilpasset norske ganer, forklarer Røsland.

Kaffen som Shell serverer, lages fra bønner som males på kaffemaskinene. Dermed får du fersk nykvernet kaffe på Shell. For at maskinene skal brygge den aller beste kaffen, er oppskriftene som Shell bruker utarbeidet sammen med ekspertene fra Joh. Johansson som produserer Evergood-kaffen. De sørger for at kaffen blir riktig malt, at kaffemengden blir korrekt og at vannet holder riktig temperatur. Det blir det god kaffe av.

– På Shell har vi gode innarbeidede rutiner for rengjøring og vedlikehold av kaffemaskinene, det er også en viktig ingrediens for å lage god kaffe, tilføyer Røsland.

Foto: Rune Kongsro

Alle varme drikker

Kaffeavtalen til Shell dreier seg ikke bare om kaffe, for hvis du foretrekker te, eller kanskje vil ha en kopp kakao i stedet, så får du det på den samme avtalen. I tillegg til vanlig sort kaffe, gjelder avtalen også for melkebaserte kaffevarianter. Valgmulighetene er med andre ord mange.

Et populært tilbud

I Shell har de registrert stor interesse for den digitale kaffeavtalen.

– Det har blitt veldig populært, og spesielt etter at vi introduserte den digitale avtalevarianten har vi fått veldig mange flere avtalekunder som bruker appen, forteller hun.

Nå har flere enn 60 prosent valgt å gå digitalt, og det er kanskje ikke så rart siden det også knytter seg en del ekstra fordeler til dette.

– Gjennom appen gir vi også spesielle tilbud. Du får for eksempel 50 øre i Trumfbonus per liter drivstoff, og får alltid en flaske Imsdal til en tier som Snarveien-app kunde. Og det beste av alt, er at kaffeavtalen vår er så billig at den betaler seg etter bare syv påfyll i forhold til å kjøpe kaffe fra gang til gang, avslutter Røsland.

Av Tom Backe

Neste artikkel