Skip to main content
Home » Kaffe » 5 kjappe med Norges mest avslappende kaffedrikker
kaffe

5 kjappe med Norges mest avslappende kaffedrikker

Malin Nilssen (22) fra Nesodden. Foto: privat

Malin Nilssen (22) fra Nesodden vant NM i Slappa 2019. Med en hvilepuls på 39 i innledende runde var hun en soleklar favoritt, og i finalen lot hun ikke nervene ta overhånd. Med stor sinnsro hentet hun hjem seieren og den gylne kaffekjele.

1. Hva kjennetegner en god kaffe for deg?

En god kaffe er varm og smakfull, men ikke for kraftig. Jeg er ikke så veldig kresen på hvordan kaffen er laget (har vokst opp med og elsker fortsatt pulverkaffe), men nyter den best om den er rund i smaken! Men sånn rent profesjonellt så kjennetegner en god kaffe for meg at den er nybrygget på relativt fersktbrente bønner av typen Arabica.

2. Hvor mange kaffekopper drikker du på en god dag?

Jeg er veldig glad i kaffekoppene, så det blir fort en fire-fem stykker, og det er en glede!

3. Hvordan fungerer du uten kaffe?

Jeg har vært heldig å arve gener fra begge foreldre, så jeg kan både drikke kaffe for å våkne, men også drikke kaffe rett før leggetid uten problem (mener selv det er litt placebo), så jeg fungerer fint uten kaffe om jeg ikke har tilgang på det! Men erstatter det fort med noen kopper te, da det er den varme koppen jeg gleder meg mest over.

4. Hva er det beste du kan spise til kaffen din?

Sjokolade, helst mørk, uten tvil!

5. Hvor nyter du helst en god kaffekopp?

Hjemme på kjøkkenet med familien eller venner. Det er selskapet og stemningen som ofte gjør kaffen best etter min mening!

Next article